Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ..

ΛΟΓΙΚΟΣ

Χρησιμοποιει αυτη την εκραση οταν σε περιγραφει χαϊδευτικα στους φιλους του,μετα απο μερικες μπυρες: "ειναι εκτος ελεγχου.Ευτυχως για κεινη ειμαι λογικος."

ΣΥΝΕΤΟΣ

Συνετος ειναι μια ακομα αγαπημενη λεξη. Ο αντρας πιστευουν οτι οι γυναικες δεν ειναι συνετες γιατι αγοραζουν πολλα ρουχα κ παπουτσια , ακριβες τσαντες για να εντυπωσιασουν αλλες γυναικες. Οι αντρες απο την αλλη ειναι πιο συνετοι.Θεωρει πολυ λογικο να αγορασει μια χαμηλη μηχανη αξιας 40.000 ευρω ωστε να απολαμβανει τα πλεονεκτηματα της εσωτερικης αιμοραγιας -κ της μη αναστρεψιμης απωλειας ακοης-, οταν θα την καβαλαει με στυλ.Ειναι ακομα καλυτερα οταν φοραει τη δερματινη εξαρτηση harley των 2000 ευρω ,ωστε να δειχνει σικ, οταν θα βαζει το κολαρο μεσα στο ασθενοφορο.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

Οι αντρες πιστευουν οτι τα μαξιλαρακια ή οι λουσατες πετσετες στο μπανιο ειναι γελοιες κ στερουνται "πρακτικης" χρησιμοτητας. Οι κουρτινες δεν ειναι πρακτικες. Πρακτικος επιμενει οτι ειναι ο ιδιος, οταν κρεμαει ενα μεξικανικο ποντσο απο την Τιχουανα στη θεση της κουρτινας κ μετα θεωρει οτι αυτο "φτιαχνει ατμοσφαιρα". Στο κατω κατω τιποτα δεν φωναζει "καν' το μου" οσο μια "αγρια" κουβερτα γεματη τριχες σκυλου.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Οι αντρες αγαπουν αυτη τη λεξη."Μια κ δουλευουμε κ οι δυο, νομιζω οτι θα ηταν καλη στρατηγικη κινηση αν προσλαβουμε μια υπηρετρια." Η λεξη στρατηγικη τον κανει να νοιωθει σαν να ειναι ενα σπουδαιος μπιζνεσμαν , σαν να ειναι ο EL PRESIDENTE του νοικοκυριου. Και, επιπλεον, αναμοχλευει βαθιες, χαλαρωτικες αναμνησεις απο τοτε που ηταν παιδι κ επαιζε με τα στρατιωτακια του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ

Ικανοτητα που εχει παραχωρηθει μονο στο αρσενικο γενος, για να "αναλυει" γιατι οι γυναικες ειναι συναισθηματικες.

ΕΥΛΟΓΗ

Η αποψη του.

ΠΑΡΑΛΟΓΗ

Η αποψη σου.


Το μαθημα ανρικης ορολογιας αναβαλλεται προς το παρον, πριν ομως σηκωθεις , μην ξεχασεις την εργασια για το σπιτι. Αντι για το "νοιωθω την αναγκη να μιλησω για τα συναισθηματα μου" , πες: " ας αναλυσουμε την κατασταση ορθολογιστικα κ πρακτικα." Τωρα εσυ εισαι εκεινη που κραταει το τηλεκοντρολ της σχεσης κ παταει ολα τα κουμπια.
Το πρωτο που θα συμβει ειναι να γυρισει κ να σε κοιταξει. Επειτα θα δειξει μπερδεμενος. Ισως σκυψει να δει αν ,γενετικως, εισαι ακομα γυναικα. Επειτα θα αναψουν τα φωτακια. Δεν εντυπωσιαστηκε μονο, θα σε κανει επιπλεον να δειχνεις οτι ξερεις για ποιο πραγμα μιλας.Οσο για την εκφραση του; ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ!!!!!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΟΔΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Φαντασου εναν κοσμο στον οποιο οι ρολοι θα ειχαν αντισταφει κ οι αντρες θα μαγειρευαν για τις γυναικες, θα μαζευαν τις καλτσες κ θα ανυπομονουσαν να παντρευτουν. Υποθεσε οτι το αγορι σου εχει ταχα ενα μπαουλο με προικα, μεσα στο οποιο φυλλαει εξι λιλα παπιγιον, που θελει να τα φορεσουν οι παρανυμφοι στο γαμο του. Δες τον με τα ματια της φαντασιας σου να συγκλονιζεται καθε φορα που περνατε εξω αποο ενα καταστημα με παιδικα ειδη. κ να σε καλοσωριζει στην πορτα φορωντας μεταξωτα μποξερακια κανοντας αλματακια για χαρη σου.Μετα προσθεσε μερικα τελεσιγραφα: ¨που ειναι η βερα μου;;;;" "γιατι δεν με παντρευεσαι;"
Πιθανοτατα να συμπεραινες οτι ο τυπος δεν παει καλα απο ηλεκτρικα. Κ επειτα θα αρχιζες να σχεδιαζεις την αποδραση σου . " δεν φταις εσυ , εγω φταιω. (μεταφραση:εσυ φταις φυσικα)Εχω απιστευτη δουλεια. Σ ΄αγαπαω, αλλα δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου¨."Μετα θα ανοιγες την πορτα σαν... δυναμιτης!!!
Οσο τρομακτικη κ αν ακουγεται , αυτη ακριβως ειναι η μεθοδος που μαθαινουν οι γυναικες για να τυλιξουν εναν αντρα. Ειναι η καταντια του καθε "καλου κοριτσιου" που τοποθετει οποιονδηποτε αλλο στην κορφη, βαζει τις δικες της αναγκες τελευταιες κ πιστευει οτι δεν ειναι αξια να αγγιξει ουτε την ακρη του παντελονιου του αντρα της.
Σε δημοσκοπηση που εγινε μεταξυ των αντρων , ολοι ειπαν οτι οι γυναικες μρ αυτοπεποιθηση ειναι δυσευρετες. Κ αυτη τη γυναικα με αυτοπεποιθηση ειναι που θεωρουν πιο σεξι. Αμφιβαλλεις οτι ειναι δυσκολο να βρεθει; Κοιτα γυρω σου.Ενα μεσο περιοδικο μοδας προτεινει στις γυναικες να φερονται σαν υπηρετριες, λες κ το ραντεβου ειναι αιτηση για 24ωρη θεση χαμαλη : "μπορεις να σερβιρεις μια μπυρα με σεξι εσωρουχα;Κανεις τα πουκαμισα του κολλαριστα οπως αυτα που φοραει ο "υπαλληλος του μηνα" του Jolly Rogel Motel;Τυλιγεσαι σε συσκευασια δωρου για χαρη του;Φτιαχνεις τον κηπο φορωντας τακουνια στιλετο;Του καθεσαι πισοκολλητο;Αν ναι, εκεινος θα σου κανει γονατιστος προταση γαμου..."
Αυτο που μαθαινουν οι γυναικες απ ολα τουτα ειναι πως να συμπεριφερονται σαν να βρισκονται σε απογνωση. Οταν με τη σταση της λεει "διαλεξε εμενα!διαλεξε εμενα!" τοτε κατεβαζει τον διακοπτη της επιθυμιας. Ειναι στην ανθρωπινη φυση. Το ιδιο θα ξενερωνες κ εσυ με ενα τυπο που θα σου εφερνε δυο ντουζινες τριανταφυλλα στο πρωτο ραντεβου για καφε και στα πρωτα πεντε λεπτα, θα σου ελεγε οτι νοιωθει πως ειναι ο πιο τυχερος μαλακας του πλανητη.
Ειναι στην ανθρωπινη φυση. Το να πεις σε μια γυναικα να προσπαθησει πιο σκληρα για να αρεσει ειναι σαν να λεςσε ενα πιτσιρικι να παει στον νταη του σχολειου απο την πρωτη μερα κ να πει: " να, παρε το χαρτζιλικι μου. Μπορεις, επισης, να παρεις κ τα κεκακια μου.Παρε ακομα κ το καλαθακι μου, αφου εσυ δεν εχεις." Ή στην περιπτωση που βγαινεις με καποιον: "να, παρε το κορμι μου. κ εγω θα σου δωσω μια αραμελα.Σε παρακαλω να εισαι καλος.Σε παρακαλω παντρεψου με.Ακομα κ κωλο θα στησω, ομορφα κ τουρλωτα, οπως κανουν στη γιογκα.Ειναι τοσο ανετα να στεκεσαι αναποδα.Αληθεια.Ποσο μου αρεσει."
Επειδη ενας αντρας απλα κ μονο κοιμαται μαζι σου, δεν σημαινει οτι σκεφτεται το μελλον.Για να σκεφτει το "για παντα" πρεπει να υπαρχει κατι μεσα σου που το εκτιμα. Οπως μέγαλη ευστροφια..κ δυνατο μυαλο.